Gemina Termix Logo

Vores konkrete tiltag

Hos Gemina Termix har vi hele tiden fokus på, hvordan vi gør vores produkter og produktion mere bæredygtig.

Made in Denmark

Vores produkter er 100 % danskproducerede på vores egen fabrik i Sunds ved Herning. Vi har vores udviklingsafdeling og produktion under samme tag, og det er en uvurderlig fordel, der er med til at sikre, at vi er i stand til at levere den kompromisløse kvalitet, vi er kendt for. 

Dette har også flere klare fordele for miljøet, da varer kun produceres, når der er efterspørgsel efter dem. Det reducerer materialespild og affald. Det mindsker ligeledes vores behov for lager, og gør Gemina Termix mere fleksibel til hurtigt at kunne hjælpe kunder ved nedbrud. Ved at producere i Danmark tager vi også ansvar for at reducere vores miljøpåvirkning, da vi minimerer udledning fra brændstof og trafikbelastning i forbindelse med transport.

In-house produktion

Fra vores produktion i Sunds fremstiller vi ikke kun færdige produkter, vi producerer også flere vitale delkomponenter, såsom veksler, rør og pladedele. Det giver os fuld kontrol over hele processen, hvilket styrker produkternes høje kvalitet. Det gør os desuden mere fleksible til at kunne tilpasse os efter behov, design eller nye produkter. 

Mere ansvarlig forsendelse

Vi benytter os så ofte som muligt af multipak af varer og komponenter; både når det gælder råvarer fra underleverandører og færdigvarer, som bliver sendt ud til kunderne. Når samlede leverancer fra vores leverandører er pallepakket i stedet for individuelt pakket, minimerer det mængden af pap, og gør transporten mere besparende. På samme måde bestræber vi os altid på at minimere vores forbrug af emballage til vores kunder. I løbet af de første to år med multipak af Termix VMTD Mini opbl. ISO sparede vi vores kunder for over 3,3 ton papemballage.