Gemina Termix Logo

Termix IME

– Individuelt Miljøvenligt Energikoncept

Termix IME

Termix IME (Individuelt Miljøvenligt Energikoncept) er et komplet program af energioptimerede fjernvarmeunits, der opfylder alle normkrav til isolering og vejrkompensering, og som gør det muligt både at nedbringe energiudgifterne og samtidig tage hånd om miljøet.

Termix IME-systemet differentierer sig fra det traditionelle femrørssystem ved kun at gøre brug af tre rør. Systemet består af en unit i hver lejlighed med tre centrale stigrør enten med direkte fjernvarme eller indirekte anlæg gennem en compactstation. Med IME spares både varmtvands- og cirkulationsledningen, hvilket resulterer i sparet energi og mindre belastning af miljøet.

Skærmbillede af Termix IME

I et IME-projekt tilbyder Gemina Termix at være med i hele processen – fra formøde i starten af projektet, til drift og vedligeholdelse efter projektets afslutning. Vi står til rådighed med råd og vejledning gennem hele forløbet.

TermixCalc

TermixCalc er et gratis program, som kan benyttes til beregning af effektbehov i interne distributionssystemer i byggeprojekter.

Programmet er bygget op omkring IME.

Med TermixCalc kan du enten foretage hurtige overslags-beregninger eller præcise og udførlige beregninger afhængig af formålet med beregningen.

TermixCalc er struktureret på samme måde som et projektforløb. Du bliver trinvist bedt om at udfylde relevante informationer og ender til sidst med en færdig rapport, der er et godt udgangspunkt for det videre projektforløb.

Fjernvarmeunits

Hos Gemina Termix er vi i en konstant udviklingsfase. Vi udvikler hele tiden nye, innovative løsninger, og vi optimerer løbende vores produkter for at leve op til de krav som både vores kunder, forbrugerne og samfundet/lovgivningen stiller.

Vores produkter og løsninger er 100 % danskproducerede på vores egen fabrik i Sunds ved Herning. Vi har vores udviklingsafdeling og produktion under samme tag, og det er en uvurderlig fordel, der er med til at sikre, at vi er i stand til at levere den kompromisløse kvalitet, vi er kendt for.

UDVALGT IME-PROJEKT

Bølgen

UDVALGT IME-PROJEKT

Lisbjerg Bakke

UDVALGT IME-PROJEKT

Terrassehusene

UDVALGT IME-PROJEKT

Havnegade

Kontakt os

Bestil Termix IME-besøg

Ønsker du at få besøg af en af vores eksperter til en snak om Termix IME, kan du udfylde denne formular. Du vil herefter blive kontaktet med henblik på en uforpligtende IME-snak.

Termix IME-brochure

Download vores IME-brochure og læs mere om Termix IME