Gemina Termix søger en

Smed/VVS'er

Til vores smedeafdeling søger vi en fleksibel og kvalitetsbevidst smed, VVS’er eller person med lignende faglig uddannelse, som kan arbejde selvstændigt.

Jobbet
vil hovedsageligt bestå i opbygning og svejsning af præfabrikerede fjernvarmestationer ud fra styklister, diagrammer m.v. Et godt overblik er en forudsætning, når de enkelte emner skal samles til en fjernvarmestation.

Jobbet kræver
at du vil være i stand til at aflægge svejseprøve i MIG/MAG og TIG, desuden kan kendskab til VVS være en fordel. Det vigtigste er dog, at du er i stand til at følge tegninger, diagrammer og fotos, samtidig med at du har flair for at montere.

Vi tilbyder
et job i en højt specialiseret produktion med en stor portefølje af forskellige produkttyper og en varieret hverdag i et internationalt og lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Vi er organiseret i grupper, hvor den enkelte afdeling/medarbejder har ansvaret for at løse arbejdsopgaverne rettidigt og i den rigtige kvalitet.

Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer.

Lønpakken indeholder sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionschef Lars Schou Christensen på telefon 2264 7732. Vil du producere markedets førende fjernvarmeløsninger, så send din ansøgning snarest muligt til mail@termix.dk

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 146 medarbejdere.
Vi er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position på det danske marked  og en stærkt stigende eksportandel.