Gemina Termix

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst.

Om Gemina Termix

I dag er Gemina Termix førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger.

Gemina Termix blev etableret i 1987 i Sunds, tæt på Herning. Omkring samme periode blev Termix 20-vandvarmeren lanceret, og siden da har vi været i konstant udvikling og vækst. Den store vækst har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004.

youtube-video-thumbnail

I denne video kan du få et indblik i både driften af vores virksomhed samt de værdier som vi hver dag arbejder for.

youtube-video-thumbnail

Hvordan er Gemina Termix som arbejdsplads? Det kan du få en lille smagsprøve på i denne film, hvor medarbejderne fortæller om dagligdagen.

Skræddersyede kvalitetsprodukter

Vores produktprogram spænder bredt lige fra anlæg på få kW til lejligheder og parcelhuse til store compactstationer på flere MW – bygget specifikt efter kundens ønsker og behov. Vores målsætning er at producere kvalitetsprodukter med en høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til vores kunders forventninger, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og de mennesker, som vi omgiver os med.

Certificeringer og politikker
Hos Gemina Termix har vi stor fokus på miljø og kvalitet, hvilket også er grunden til at vi har modtaget flere certificeringer som bekræfter dette. Se vores certificeringer og politikker her.