Lager- og logistik­operatør­lærling

Du har nu mulighed for at blive del af et stærkt team hos Gemina Termix A/S. Vi søger en lærling til vores lager, hvor du tilbydes en spændende læreplads i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter og en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø.

Der er mange forskellige varer og ordrer, der dagligt skal håndteres, og det er vigtigt, at deadlines overholdes. Vi lægger vægt på, at du er positiv, fleksibel og har en god fysik.

Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen.

Vi er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds ved Herning og har 136 medarbejdere. Vi er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

 

Hvis du er interesseret i at søge ovenstående læreplads, skal du sende din ansøgning til produktionsleder Frank Knoop på e-mail fk@termix.dk. Har du spørgsmål til lærepladsen, er du velkommen til at ringe til Frank på telefon 97 14 14 44.

Vi er fleksible i forhold til opstartsdato og afholder løbende samtaler, indtil den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.